Blending Habits is de consultant op het gebied van transitie- en verandermanagement.

WIE ZIJN WIJ?

Ons verhaal

Blending Habits is ontstaan door twee vrienden die beiden een passie hebben voor innovatie, duurzaamheid en digitale transformatie.

Jerry werkte binnen de overheid, Jordy binnen het bedrijfsleven. Beiden zagen ze vanuit hun expertise in duurzaamheid en digitale transformatie, dat het zowel voor overheden als bedrijven vaak lastig is om een strategie om te zetten in concrete acties en plannen.

Visie

Wij weten dat de kracht om te innoveren (innovatie of slagkracht) binnen organisaties zelf zit, mits je de medewerkers en hun kennis weet te mobiliseren. Dit is precies waar wij met Blending Habits op inspelen. Door het combineren van onze ervaring en kennis binnen de overheid en het bedrijfsleven versterken wij elkaars werelden en bieden wij een unieke combinatie. Dit gebruiken we nu om organisaties te helpen bij vernieuwing en ontwikkeling.

Samen met een groot netwerk aan specialisten bieden wij advies, ondersteuning bij de implementatie,  project- en programmamanagement op maat.

ZIJ GINGEN JE AL VOOR, BEN JIJ DE VOLGENDE?

Team Blending Habits

Jordy van Kuijk

consultant | co-founder

Jordy is al 10 jaar actief in het veld van innovatie, verander- en transitiemanagement. Voorheen was hij werkzaam als consultant voor Capgemini, waarvoor hij bij bedrijven als KLM en IKEA onderdeel was van grootschalige verandertrajecten. Hij haalt zijn energie uit het activeren, verbinden en mobiliseren van medewerkers, om zo hun kennis en creativiteit optimaal te gebruiken voor transitie en innovatie. 

Jerry van Kerkvoorde

consultant | co-founder

Energie haal ik uit ondernemen, vernieuwen, vooruitgang en verbinden. Daarbij ben ik primair actief en bezig met de thema’s duurzaamheid en innovatie. Het is daar waar mijn intrinsieke motivatie ligt en ik samen met anderen stappen wil zetten in de complexe uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

Jimmy van Kerkvoorde

consultant

Jimmy is een ervaren manager, strategisch denker en motivator met kennis en kunde in een breed werkveld. Zijn kracht ligt in het coachen en leiden van teams om fundamentele verandering en verbetering in strategie, proces en winstgevendheid te bewerkstelligen – zowel als leider als deskundige adviseur/consultant.

Gratis Blending gesprek? Schrijf je in!

Blending gesprek

Vraag gratis een Blending gesprek aan